arrow
Hem arrow Nyheter arrow En näve Halland i Tvååker 2007
HemNyheterKontakt

 pt_logga_w150

Meny
Hem
Föreningen
Nyheter
Samhällsinfo
Om Tvååker
Tvååkersdagarna
Tvååker-Bladet
Tvååkers Lucia
Resultat
Länkar
Kontakt
Senast Inlagt
En näve Halland i Tvååker 2007 Utskrift E-post

En näve HallandMunkagårdsgymnasiet, denna vackra anläggning, stod återigen som arrangör för Hallands nya folkfest med fokus på landsbygd och upplevelse. Goda råd saknas inte från försäljare till allt vad en lantbrukare kan ha användning av, vidare fanns halländska matdelikatesser, visning av kor och kalvar på Djurkarnevalen, hästpremiering i Hästhagen samt fårvallning och agility i Kohagen.

Dessutom regn, mycket regn som både fredag och lördag oupphörligt vräkte över publik och utställare. Bland de sistnämnda fanns också Positiva Tvååker som tillsammans med Valinge, Hasslövs och Lerbäcks byalag, Sibbarps/Dagsås bredbandsutbyggnad SIDNET med Länsbygderådet i Halland i spetsen som samsades i ett tält som Källsjös byalag ställt till vårt förfogande.

I tältet samlades mycket folk där Positiva Tvååker hade inbjudit fyra konstnärer/konsthantverkare som ställde ut sina mycket uppskattade alster. Ett stor tack till Kjell Andersson, Gunnar och Bodil Erlandsson, Christina Handin och Lis Ellen Vestergaard för deras konstnärliga medverkan.

Positiva Tvååker bjöd alla som kom in i tältet från ”höstrusket” på kaffe och kaka, barnen fick karameller. Detta var verkligen ett uppskattat inslag där vi fick tillfälle att berätta vad vi arbetar med för Tvååkersbornas bästa. Mellan varven såldes lotter som fick en strykande åtgång. Dom som orkade efter fredagens vedermödor kunde på kvällen dansa på Munkagårdens loge till Be-Hå-bandet & Lars Liljedahls orkester.

Trots väder och rusk känner vi i Positiva Tvååker att dagarna blev mycket lyckade. Ett stort tack till alla som besökte oss, Länsbygderådet i Halland, Källsjö Bygdelag och våra samarbetspartners i tältet.

För Positiva Tvååker
Kenth Anving

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Foto: Hasse Brorsson

 
< Föregående   Nästa >
***********************
-------------- Öppettider --------------

Positiva Tvååkers kansli i Medborgarhuset är bemannat onsdagar 10.00 - 12.00
Välkommen!

 
Tvååker-Bladet Nr32
.
Varbergs Sparbank - Huvudsponsor för Positiva Tvååker
HemNyheterKontakt
© 2018 Pinnaso