arrow
Hem arrow Nyheter arrow Tack för hjälpen-fest i MB-huset
HemNyheterKontakt

 pt_logga_w150

Meny
Hem
Föreningen
Nyheter
Samhällsinfo
Om Tvååker
Tvååkersdagarna
Tvååker-Bladet
Tvååkers Lucia
Resultat
Länkar
Kontakt
Senast Inlagt
Tack för hjälpen-fest i MB-huset Utskrift E-post

Invade Närmare sjuttio personer hade hörsammat Positiva Tvååkers inbjudan till alla dem som hjälpt till under det gångna året. Stämningen var på topp från första stund, och den mattades inte av förrän långt efter midnatt. Från scenen bjöds det på proffsig underhållning av det unga lokala bandet ”Invade”, som bl.a. fick stående ovationer vid framförandet av ”The final countdown”.

 

Emma Åkesson från Skällinge framförde med sin fina röst ett antal sånger, suveränt ackompanjerad av Lars Tellqvist och Martin Andersson. Lars och Martin fick inte sitta långa stunder, då de också stod för musiken vid dryckesvisor och allsång.

 

Som en tråd (röd?) genom kvällen pågick en tävling mellan de fyra långborden, som till sist visade sig vara en femkamp. Man tävlade i landskapskännedom, gömda synonymer, (dår)nitologi, högläsning med knorr samt golfkännedom. Bord ”hjärter” stod som slutsegrare, mycket tack vare en förutseende och energisk lagkapten. Illvilliga rykten om dopning florerar, men de har i skrivande stund inte kunnat verifieras.

 

Maten hade en strykande åtgång, från snittarna över förrätt och huvudrätt till kaffet med kaka. Enbart smickrande lovord hördes från de församlade över anrättningarna.

 

Nitiska företrädare för kommunen gjorde oss den äran med ett besök i sena kvällen, angående tillstånd att utskänka vissa drycker. Det visade sig snart att de var ute i ogjort väder, och en skriftlig ursäkt är emottagen.

 

Festkommittén, Positiva Tvååker.

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

 

 
< Föregående   Nästa >
***********************
-------------- Öppettider --------------

Positiva Tvååkers kansli i Medborgarhuset är bemannat onsdagar 10.00 - 12.00
Välkommen!

 
Tvååker-Bladet Nr32
.
Varbergs Sparbank - Huvudsponsor för Positiva Tvååker
HemNyheterKontakt
© 2018 Pinnaso