arrow
HemNyheterKontakt

 pt_logga_w150

Meny
Hem
Föreningen
Nyheter
Samhällsinfo
Om Tvååker
Tvååkersdagarna
Tvååker-Bladet
Tvååkers Lucia
Resultat
Länkar
Kontakt
Senast Inlagt
Bostadsbyggnation i Tvååker Utskrift E-post

Här kan du läsa aktuell information om kommande bostadsbyggnation i Tvååker

 

Stenenområdet
Stenenområdet är indelat i fyra delområden. Stadsbyggnadskontoret arbetar nu med detaljplan för två av dessa områden, där 40 villor och 30-40 bostäder i radhus/flerbostadshus ingår. Detaljplan ställs ut för samråd och karta och beskrivning finns för påseende på biblioteket i Tvååker och i foajen på Medborgarhuset, samt på stadsbyggnadskontoret och på biblioteket i Varberg
Eventuella synpunkter på planförslaget skall skriftligen ha inkommit till byggnadsnämnden senast den 12 januari 2009 och kommunstyrelsen beräknas antaga planen under våren 2009.

Smeakallens äng
För att öka trafiksäkerheten på Fastarpsvägen förbi Smeakallens äng både för bilister, cyklister och gående, håller gatuförvaltningen f.n. på att ta fram tre alternativa förslag på vägens sträckning inkl. cykel/gångbanor förbi området. Förslaget tillställs kommunstyrelsens arbetsutskott för beslut, efter godkännande ställs detaljplanen ut för samråd som beräknas ske våren 2009.

Seniorboendet Storegården
Varbergs bostad är klara med alla förberedelser för ombyggnation till 18 lägenheter (hyresrätter), 12st  2 rum och kök och 6st 3 rum och kök, mellan 55-100m2. Ombyggnationen börjar efter nyår och beräknad inflyttning är senhösten 2009. Planlösningen på lägenheterna finns för påseende på 2:a vån vid trappuppgången på Vårdcentralen i Tvååker.

Positiva Tvååker

 
< Föregående   Nästa >
***********************
-------------- Öppettider --------------

Positiva Tvååkers kansli i Medborgarhuset är bemannat onsdagar 10.00 - 12.00
Välkommen!

 
Tvååker-Bladet Nr32
.
Varbergs Sparbank - Huvudsponsor för Positiva Tvååker
HemNyheterKontakt
© 2018 Pinnaso