arrow
Hem
HemNyheterKontakt

 pt_logga_w150

Meny
Hem
Föreningen
Nyheter
Samhällsinfo
Om Tvååker
Tvååkersdagarna
Tvååker-Bladet
Tvååkers Lucia
Resultat
Länkar
Kontakt
Senast Inlagt
Familjepromenad
FeskareEfter halvannat dygns regnande, kunde vi på torsdagseftermiddagen skymta lite blå himmel mellan molnsjoken. Familjepromenaden med tillhörande aktiviteter kunde genomföras utan större problem än möjligtvis lite fuktiga skor. Britt och Stig-Inge skötte som vanligt korvgrillningen och Anneli, Dennis och Tobias såg till att det nappade vid fiskdammen.
Läs mer...
 
Program Tvååkersyran
Program TvååkersyranHär hittar du program för Lördagens "Tvååkersyra"
Läs mer...
 
Gudstjänst i sommarkväll
Gudstjänst i SommarkvällNärmare 100 personer hade mött upp i Tvååkers kyrka denna sena sommarkväll. Regntunga moln hade under dagen och kvällen hängt över oss inte minst vi som varit med på familjepromenaden i Höråsen. Det var därför skönt och stilla att få bevista gudstjänsten i vår vackra kyrka.
Läs mer...
 
Allsångskväll på Munkagårdsgymnasiet

AllsångskvällVad är bättre än en vacker sommarkväll med allsång i Munkagårdsgymnasiets vackra trädgård? Inte mycket men vädrets makter gjorde det omöjligt att vara utomhus, istället fanns vi i gymnastiksalen på samma område. Tråkigt? Nej, KVÄLLEN BLEV EN SUCCÉ !!!!!!

Läs mer...
 
Blöt Byadrive

ByadriveMåndagens Byadrive lockade, trots det något blöta vädret, ett stort antal deltagare att ge sig ut på en frisk cykeltur i Tvååker.

 

Läs mer...
 
Konst & Hantverksutställning

KonstutställningTvååkersdagarna inleddes på måndagen med Konst & Hantverksutställningen i Medborgarhuset. Omkring etthundra nyfikna besåg allehanda alster från de tretton utställarna.

Läs mer...
 
Tvååkersdagarna 2007

Tvååkersdagarna 2007Varmt välkomna till Tvååkersdagarna 25/6 - 30/6
Massor av aktiviteter i Tvååker under hela veckan.

Läs mer...
 
Renare Tvååker med gemensamma krafter

RengöringsliganStäddagen den 27 april.
Bosgårdsskolan tillsammans med positiva Tvååker och många andra organisationer var ute hela fredagen och gjorde Tvååker rent från skräp.

 

Läs mer...
 
Företagsbesök Nylanders Rostfria

Darth Vader?Företagsbesök 2007-04-17
Det andra företagsbesöket sedan hösten 2006 gick av stapeln en vacker tisdagskväll i april månad då ett tiotal personer besökte AB Nylanders Rostfria i Tvååker.  

Läs mer...
 
Vindmöllor i jätteformat!
ImageI trakten av Ringköbing på västra Jylland, tillverkas delarna till de tre stora vindkraftverk som Varberg Energi uppför på Munkagård, Tvååker. Vi åker ut till byggplatsen tillsammans med Erling Andersson Tvååker, som är ordförande i Varberg Energi. Han ger oss bakgrundsfakta och teknisk information.
Läs mer...
 
Gröna sidan upp!
Gröna sidan upp!Den gamla klyschan gäller i hög grad för Bo Börjesson, som kom på den lysande idén att odla gräsmatta i stället för potatis på Svensgårds åkrar i Tvååker.
Läs mer...
 
Företagsbesök Scania
ImageOnsdagen den 8 november 2006 samlades 19 förväntansfulla företagare och styrelseledamöter i Positiva Tvååker på Motel Björkängs parkeringsplats för att därefter tillsammans promenera till Scania Bilar Väst, Tvååker.
Läs mer...
 
Från Flatängsvägen till Osaka
Sverker NilssonVid friidrotts-VM nästa år i Japan, kommer Sverker Nilsson från Tvååker att vara på plats i egenskap av landslagsläkare. Han har fullgjort sina två första år, och har kontrakterats för ytterligare två av Svenska friidrottsförbundet.
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 11 12 13 14 15 16 17 Nästa > Sista >>

Resultat 157 - 169 av 209
***********************
-------------- Öppettider --------------

Positiva Tvååkers kansli i Medborgarhuset är bemannat onsdagar 10.00 - 12.00
Välkommen!

 
Tvååker-Bladet Nr28
.
Varbergs Sparbank - Huvudsponsor för Positiva Tvååker
HemNyheterKontakt
© 2018 Pinnaso